Saç dökülmesi için neler yapılabilir

Saç Dökülmesi Neden ve Çözümleri, Saç Boyama, Saç Şekilleri, Evde Yapılan Doğal Bakım Kürleri, Kıvırcık Saçlara Özel, Düz Saçlara Özel, Saç Şekillendirici Araçlar, Saç Şekillendirici Ürünler, Şampuan ve Saç Kremleri, Postiş, Çıtçıt ve Peruk, Saç Uzatma Yöntemleri, Saç Bakım Ürünleri, Saç Derisi gibi konularda önerilerinizi varsa sorunlarınızı yazın.

Saç dökülmesi için neler yapılabilir

03 Tem 2009 16:54

Eğer saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız yalnız olmadığınız açık! Kadınlar ile erkeklerde görülen saç dökülmelerin nedenleri farklıdır. Kadınlardaki çoğu saç dökülmesi yani erkek tipi dökülmelerin daha kolay tedavi edilebilir. İşte saç dökülmesine neden olabilen bazı faktörler! Siz de sorun ve çözüm önerilerinizi paylaşın! :idea:
[urlhttp://ivillage.mynet.com/cilt-sac-ve-tirnaklar/2387-sac-dokulmesi][/url] :!:

ivillage

Re: Saç dökülmesi için neler yapılabilir

08 Tem 2009 08:35

ceviz kabugunu kaynatin bir miktar suda ve soguduktan sonra saclarınıza uygulayın sacları hem kuvvetlendiriyor hemde cansız yerleri canlandırıyor sac cıkartıyor,,ben denedim herkese tavsiye ederim,tunci123@mynet.com

tunc.baralak

08 Tem 2009 09:10

ya arkadaşım cevız kabuğu dıyorsun sert mı yeşilkenmı merak etım

okan19727374

08 Tem 2009 11:14

Abi valla ben 18 yaşındayım saçıma her 2-3 qünde bi fön çekiyorum her sabah uyandıqımda yastık saç dolu bi deneyelim bakalım şu snn ceviz kabuqu olayını . bu arada bi internet sitesinde okudum 20 adet cevizin sert olan kahverenqi kabuqunu suda kaynatın bi müdded dinlensin sabah ve akşam yıkayın saçlarınızı o suyla düzelio yazıodu.Deneyelim hele bi

dark_boy_imp

08 Tem 2009 12:22

valla ben ne jöle kulanıyon nede fön çekiyorum 2 günde b kez banyo ederim ama benim saç genede dökülüyor bu sizi dediginiz ceviz gabugu şimdi pek anlamadım bu ceviz gabugun kuru gabugumu yoksa yeşil olan mı bunu ögrenebilrmiyim acaba..

xxxokan1

09 Tem 2009 11:43

Adam kahverengi diyor ceviz kabuğunu tabiikide kabuklu haliyle kaynatın :mrgreen: bendede dökülüyor erkek tipi hemde ne yapacam bilmiyorum bendemi denesem :cry: :idea:

lifecrew

09 Tem 2009 23:20

arkadaşlar bence saç dökülmesinin temel sebebi kullanılan şampuanlar içindeki maddeler saça o kadar zararlı ki araştırın görün ben saçımı her zaman sabunla yıkarım hayat da döküldüğünü hatırlamam üstelik saçlarım o kadar canlı ki anlatamam.sabun saçın köklerini besler ve kalınlaşır isatediğiniz kadar fön çekin asla dökülmez.saçımı istediği şekle koyuyorum halen canlı yeşil saabun dan vazgeçmeyim tavsiyem bi düşünsenize eskiden şampuan diye birşey yoktu kimsenin saçıda dökülmezdi ........

yaprak0144