19 Kas 2009 03:57
Arkadaşlar herkes birşeyler yazmışda kızlar hangi erkeği anlayabiliyor ki.
En kısası ilişkilerinde erkeklerin sadık olmasını sevgi göstermelerini felan filan istiyorlar.Ben bu zamana kadar ki olan sevgililerimin sayısını unuttum ama hiçbiri aklımda kalmadı.Çünkü hepsi hükmetmeye birşeyleri ele almaya ya da kendi çaplarında birşeyleri gizlemeye çalışıyorlar.Bilmedikleri birşey var hiçbir kızın zekası bir erkeğin zekasıyla ölçülemez ya da benim için böyle.Erkek ilgi ister sevgi ister ama şimdiki kızlar sadece laylaylom olsun takılalım yanımızda sevgilimiz olsun bizi kollasın hesabı yapıyorlar.İlgi alaka göstermedikleri zaman erkek aldatıyor ve aldatıldığı için erkeğe faturayı kesiyor ama ilk başta kendi eksik yönlerine bakmayı aklına getirmiyor.Kendi adıma mutluluğu huzuru sevgi ve saygıyı bulamadığım için bütün kız arkadaşlarımı aldattım ve bunu hepsine de söyledim ama inanmadılar aldattığıma bunun sebebini çözemedim aranızdaki bayanlar sadece bana "aldattığıma inanmamaları" konusunda bir fikri olan varsa söylesin lütfen.
Son olarak aldattığımı marifet saymıyorum ama burada söylenilen erkek gibi erkek olduğumu biliyorum.
Kadınlar için en çekici erkek ZOR olan erkekdir unutmayın hemcinslerim...