Erkek dediğin ya da kadın dediğin nasıl olmalı?

Askmen erkekleri ile iVillage Türkiye kadınları akıllarına takılan konuları tartışıyor.

Re: Erkek dediğin ya da kadın dediğin nasıl olmalı?

12 Ekm 2009 21:26

kız arkadaşımı çok seviyorum 3 yıldır birlikteyiz o da beni seviyor(du). bir erkekten beklediklerini söylediğinde saydığı özelliklerin tamamına yakını bende var yalnız istediği bi özelliğin bende olmadığını söylüyor ve bencede haklı. tuttuğunu koparan biri olmamı istiyor yalnız ben biraz daha sakin işleri oluruna bırakan biriyim. ne yapacağımı bilmiyorum.

glorfindel55

Re: adas

14 Ekm 2009 13:59

BENCE KADIN DEDİĞİN KÖR TOPAL SAĞAR DİLSİZ OLMALI BÖYLECE SORUN KALMAZ.

sakin637

06 Kas 2009 12:57

BEN PELİN... ERKEK DEDİĞİN HARBİ OLSUN DELİKANLI OLSUN GERİSİ GELİO ZATEN... FAZLA SÖZE GEREK YOK BENCE ANLAYAN ANLIO ZATEN...

jumanji.18

19 Kas 2009 03:57

Arkadaşlar herkes birşeyler yazmışda kızlar hangi erkeği anlayabiliyor ki.
En kısası ilişkilerinde erkeklerin sadık olmasını sevgi göstermelerini felan filan istiyorlar.Ben bu zamana kadar ki olan sevgililerimin sayısını unuttum ama hiçbiri aklımda kalmadı.Çünkü hepsi hükmetmeye birşeyleri ele almaya ya da kendi çaplarında birşeyleri gizlemeye çalışıyorlar.Bilmedikleri birşey var hiçbir kızın zekası bir erkeğin zekasıyla ölçülemez ya da benim için böyle.Erkek ilgi ister sevgi ister ama şimdiki kızlar sadece laylaylom olsun takılalım yanımızda sevgilimiz olsun bizi kollasın hesabı yapıyorlar.İlgi alaka göstermedikleri zaman erkek aldatıyor ve aldatıldığı için erkeğe faturayı kesiyor ama ilk başta kendi eksik yönlerine bakmayı aklına getirmiyor.Kendi adıma mutluluğu huzuru sevgi ve saygıyı bulamadığım için bütün kız arkadaşlarımı aldattım ve bunu hepsine de söyledim ama inanmadılar aldattığıma bunun sebebini çözemedim aranızdaki bayanlar sadece bana "aldattığıma inanmamaları" konusunda bir fikri olan varsa söylesin lütfen.

Son olarak aldattığımı marifet saymıyorum ama burada söylenilen erkek gibi erkek olduğumu biliyorum.

Kadınlar için en çekici erkek ZOR olan erkekdir unutmayın hemcinslerim...

jr_carlos

Re: Erkek dediğin ya da kadın dediğin nasıl olmalı?

19 Kas 2009 04:19

selena469 yazdı:erkek dedigin ilk olarak kıskanc olmamalı .
sewgilisine sadik olmali
yakısıklı olmalı
hem akıllı hem calıskan olmalı
gece hayatı olmamalı evinden isine isinden eve gelmelı
aldıgı maası esine vermelı
sinirli olmamalı
bunlar olsun baska biseye gerek yok:D:D

senin istediğin erkek eşek olsun ben de sefasını süreyim.Adam çalışsın çırpınsın sizde kaldırın kuaföre,gereksiz alışverişlere vs verin ne kadar güzel şeyler sizin için bunlar.Tabi niye kıskansın ki erkek o olmasa başka birinin koynunda uyuyup uyanmakta olur ne gerek var para getirsin yeter...

jr_carlos

20 Kas 2009 10:37

bence erkekte kadında birbirlerinin gözlerine bakmaları yeterli ne anlatmak istediklerini anlamalılar...ve saygı sevgi önce gelmeli hayat standartları belli para tabiki en başta olmalı.
erkek böle böle olmalı kadın böle böle olmalı die saçma bi tartışma konusu olmaz
her anlamda kadında erkekte mantıklı akıllı olmalı bu zaten böle olmalı bu tartışılamaz zaten ..
erkek tipi olarak osman bey süper biri ertuğrul gazinin oğlu

ezos4

Önceki