sarımsak saç çıkarır mı

Saç Dökülmesi Neden ve Çözümleri, Saç Boyama, Saç Şekilleri, Evde Yapılan Doğal Bakım Kürleri, Kıvırcık Saçlara Özel, Düz Saçlara Özel, Saç Şekillendirici Araçlar, Saç Şekillendirici Ürünler, Şampuan ve Saç Kremleri, Postiş, Çıtçıt ve Peruk, Saç Uzatma Yöntemleri, Saç Bakım Ürünleri, Saç Derisi gibi konularda önerilerinizi varsa sorunlarınızı yazın.

Re: sarımsak saç çıkarır mı

13 Eyl 2009 22:07

evet arkadaslar cıkartıyo.ben bı sıteden bı tarıf aldım 5 diş sarımsagı dovüp sampuana karıstırdım 3-4 gun bekledı.daha sonra kullanmaya basladım ve sacımda hem uzama oldu hemde parlaklık.sampuanın ıcıne bı kac damla badem yagı da eklersenız koku yapmıyo.tabı sac kremıyle bırlıkte.ben denedım memnun kaldım sızede onerırım.. ;)

blackgirll_46

14 Eyl 2009 00:01

EVET ARKADAŞLAR BENDE SÜRDÜM VE FAYDASINI GÖRDÜM.

2356595

14 Eyl 2009 03:08

KESİNLİKLE EVET ÇÜNKÜ BEN DENEDİM ANLATAYIM SAÇ KIRAN OLMUŞTUM 1 GÜN EVVEL KUAFÖRÜM FÖN ÇEKTİNDE BİŞİY YOKTU ERTESİ GÜN YİNE FÖN ÇEKERKEN KAFAMIN ORTASI KABAK GİBİ AÇILMIŞTI HEMEN SARIMSAK SÜRDÜ VE ŞU KÜRÜ 3GÜN KULLANMAMI SÖYLEDİ 1ADET YUMURTA SARISI PAPATYA ÖZÜ İÇEREN SABUN KESİMLİKLE SABUN OLUCAK O DÖNEMDE ŞAMPUAN KUALLANMAYINIZ BİR BAŞTA SARIMSAK KOMLE SABUNLA PATAYA VE SARIMSAK EZİLCEK KARIŞTIRMA VEYA ÇIRPMA ROBOTLAR FELAN VARSA İŞİNİZ DAHA KOLAY OLUR SAÇINIZI ISLAYIP SÜRDÜKTEN SONRA 5DAKİKA BEKLETİN VE 3 GÜN AYNI UYGULAMAYI YAPIN BEN YAPTIM 3NCÜ GÜNDE O AÇIK YERDE SAKAL GİBİ SERT SAÇLAR 4 CM UZAMIŞTI ŞİMDİDEN HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN ...

deryadenz4655

14 Eyl 2009 10:06

Merhaba arkadaslar sac kıran vb rahatsızlıgım yok cok sukur ama su sonbahar ayları cok dökülüyor ve saclarım cok seyrek gurlestırmek icin bende sarmısak kullanabilirmiyim deneyenler varmı? yan etkisi fln olurmu evdeki bulgurdanda olmayalım:)

friendly.2

23 Eyl 2009 19:40

sacta koku bırakır mı ama ? 1 2 gün falan cıkmaz zannnedersem kokusuu?

mrymrym67

28 Eyl 2009 14:49

Sarmısağın saç çıkardığını ben kızımda uyğuladım ve bizzat gördüm.17 yaşındayken kızımın saçları döküldü .denize gidince saçlar ıslakken inanın 65-70 yaşında saçları seyrekleşmiş ninelerle aynı görüntüdeydi.bu yaşta denize giren kadınların saçını kıyaslamak için kızımı bir şekilde denizde onları yay yana getirip inceledim.hemen bir dermatlologa g***türdüm.priodin yazdı onu içerken bioxin alıp deriyede onu sürdüm pek faydasını görmedim.sonra gazetede bir bayak kızına uygulamış tarifini aldım ve sarmısak yaptım.sarmsağı iyice dövdüm saf zeytinyağı ile karıştırıp kavonoza koydum.her pazar ondan biraz alıp içine bir yumurta,biraz toz bira mayası,biraz kına ,azda ısırgan otunu kaynatıp suyundan koydum bunları iyice karştırıp saç diplerine iyice masaj yaparak sürdüm saçını gazeteyle kapatıp iki saat beklettim.ev çok iğrenç kokuyor kızım olmasa asla o kokuya dayanamam.sonra yıkadık.2-3 ay bunu her hafta sabırla yaptım.şimdi kızım arkadaşları tarafından gür saçlı biri olarak biliniyor.yani bilmiyorum ya sarmısaktan oldu yada zaten çıkacağı vardı

rahimem61

Önceki