28 Eyl 2009 14:49
Sarmısağın saç çıkardığını ben kızımda uyğuladım ve bizzat gördüm.17 yaşındayken kızımın saçları döküldü .denize gidince saçlar ıslakken inanın 65-70 yaşında saçları seyrekleşmiş ninelerle aynı görüntüdeydi.bu yaşta denize giren kadınların saçını kıyaslamak için kızımı bir şekilde denizde onları yay yana getirip inceledim.hemen bir dermatlologa g***türdüm.priodin yazdı onu içerken bioxin alıp deriyede onu sürdüm pek faydasını görmedim.sonra gazetede bir bayak kızına uygulamış tarifini aldım ve sarmısak yaptım.sarmsağı iyice dövdüm saf zeytinyağı ile karıştırıp kavonoza koydum.her pazar ondan biraz alıp içine bir yumurta,biraz toz bira mayası,biraz kına ,azda ısırgan otunu kaynatıp suyundan koydum bunları iyice karştırıp saç diplerine iyice masaj yaparak sürdüm saçını gazeteyle kapatıp iki saat beklettim.ev çok iğrenç kokuyor kızım olmasa asla o kokuya dayanamam.sonra yıkadık.2-3 ay bunu her hafta sabırla yaptım.şimdi kızım arkadaşları tarafından gür saçlı biri olarak biliniyor.yani bilmiyorum ya sarmısaktan oldu yada zaten çıkacağı vardı