CİLT İÇİN...

Sivilceler, Lekeler, Çiller, Cilt Rengi Sorunları, Göz Çevresi Bakımı, Yüz Bakım Ürünleri, Evde Yapılan Cilt Bakımları, Gebelikte Cilt Bakımı, Doğum Sonrası Saç Bakımı, Doğum Sonrası Cilt Bakımı, Lazer Epilasyon, İğneli Epilasyon. Cildinize nasıl bakmalı, nelere dikkat etmelisiniz öğrenin, deneyimlerinizi paylaşın.

CİLT İÇİN...

10 Eyl 2009 20:20

SELAMUN ALEYKUM...
arkadaslar herkesin teni farklı bir ten farklı bir mekanizmadır ve ahmed e veya ayşe ye uygun olan bi ürün bir baskasına da illa olacak diye bir kaide yoktur.
leke için güneş ısınlarından kendimizi koruyalım..yok ben güneş koruyucu kullanıyorum derseniz kendi fikrimce ben onlarada karsıyım.neden mi ? bizlere gösterilmeyen bilinclenmemizi istemeyen bircok uzmanlardan kozmetikte olan bazı maddlerin yüz tenini bir tabaka ile örterek gözeneklerin hava almasını engellediğini duymamıssınızdır.dogurudur ya kendisi bilmiyor ya da bilipte bilmemezliğe vuruyorlar.herneyse...

lekeli bir cilt için en bastinden her aksam limon kabugu sürmesini tavsiye ederim...gülmee..ciddiyim.

sivilce için ise cilt temizlendikten sonra sivilceli kısımlara biberiye yagı veya limon portakal yaglarını sürebilirsiniz.

cilt besleyici olarak ise yine cilt temizlendikten sonra kayısı yagı idealdir.

bronzlasmak isteyenlere sadece havuc yagı tavsiyemdir.

bu ürünleri alır iken saglam bir marka alınız.tonik olarak iyi bir gül suyu veya mineral aıcısndan zengin olan maden suları iyidir.

sabun olarak yosun özlü soft sabunu olabilir.

bunlar kişiler tarafından uygulanmıs olup neticesi istenildiği gibidir...

kaynak; halktır (:

ŞİFA OLSUN...

gs_lee01

Re: adas

10 Kas 2009 10:37

SİZE BİR ÖNERİ DAHA.HAVUCU İNCE TARAFIYLA RENDELEYİP SUYUNU SIKIN.BİR ÇORBA KAŞIĞI ELDE EDİLEN HAVUÇ SUYUNUN İÇİNE 1 DAMLA ZEYTİNYAĞI VE 1 TATLI KAŞIĞI YÜZ KİLİNİ KARIŞTIRIP YÜZÜNÜZE SÜRÜN.KURUYANA KADAR BEKLEYİN.SONRA YÜZÜNÜZÜ ILIK SUYLA YIKAYIP,BEPANTEN KREM SÜRÜN.BU KARIŞIM,SİVİLCELERE,LEKELERE İYİ GELİYOR VE CİLDİN YENİLENMESİNİ SAĞLIYOR.AYRICA BUĞDAY YAĞI VE KAYISI YAĞI KARIŞIMI GÖZ KENARINDAKİ KIRIŞIKLAR İÇİN İDEAL..

zamanseyyahi

Re: adas

10 Kas 2009 13:15

teşekkür ederim deneyeceğim insallah iyi gelir

dagkent14