Kızlık zarı tabu mu?

İlk randevuda ne yapmalısınız, bekar erkeklere dair neler düşünüyorsunuz paylaşın.

Kızlık zarı tabu mu?

01 Tem 2009 15:23

Kızlık zarı konusu ülkemizde oldukça hassas bir konu. Sadece cinsel ilişki ile değil farklı nedenlerle de hasar oluşabiliyor. Uzmanlar kızlık zarı tamiri adı verilen ufak bir operasyonla durumu düzeltebiliyor. Sizce kızlık zarı hala tabu mu, düzeltilmesi gerekir mi? :?:

ivillage

Re: Kızlık zarı tabu mu?

01 Tem 2009 15:57

bence tabu haline gelmiştir..kadın erkek ilişkileri bu kadar basıte indirgememli sanki erkekler evlendğinde bakir mi olyr her iki taraf içinde sartlar aynı olmalı

ilsamuh

din 2. plana atılırsa olacağı bu.

01 Tem 2009 16:32

tek çözüm islamı özümsemek. eğer bir toplum islamı özümser ve onun kurallarına uyarsa zaten bütün olumsuz konuların çözümü gerçekleşmiş demektir. islam demekle hemen iran suriye falan demeyin. ben gerçek islam yaşantısından bahsediyorum. unutmayınız ki bu dünyada bilemedin 80 senemiz var. en aktif yıllarımız ise 18-38 arası 20 sene. öbür tarafta ise sonsuzluk var. bir düşünün derim. sonsuzluk.hadi canım saçmalama diyenlere de şunu söliyeyim. bir başka ilah başka düzen kuruncaya kadar en iyi düzen Allah ın düzeni. (ki başka da ilah yok). gerçeklerden inanmayarak kaçamayız. ya cehennem; ya da sonsuz bir cennet. her şey bizim elimizde.

tanerunal16

01 Tem 2009 16:34

ülkemizde bazı şeyler tapulaştırılıyor. Cinsel ilikiye giren erkekler şunu bilmelirki kendi ihtayaçları oldugu kadar karşı cinsin ihtiyacı var. önemli olan birlikte yaşarken baglaycıdır. ekek giriyor bir şey olmuyor kadın giriyor suç suçsa senin işledginde suç.

krizyy

01 Tem 2009 16:43

erkek istediğini yapsın kadın yapınca namus olsun.ne kadar saçma.

hasretimsana2008

01 Tem 2009 16:44

şuan burda bu yazıları yazan erkeklerin çoğu sevgilileriyle evlenmeden beraber olmak isteyen veya olan insanlardır.bence biraz vicdanınıza elinizi koyun.namus iki bacak arası değildir.düşünün kızlık zarı sabit duran ama orasını burasını herkese elleten kız sırf kızlık zarı duruyor diye namuslumu oluyor.nasıl bir mantıktır bu ya.elbetteki kızlık zarı ülkemizde tabulaşmış ve halada tabulaşmaya devam eden bir şey.ama unutmayın ki namus beyindedir.ülkemiz hala cahil hala geride malesef.belki söylenenler doğru ama erkekler böyle söyledikçe inanası gelmiyor.sokakatan geçen bir güzel kıza bakmak sevgililerinde egolarını tatmin etmek vs.ayıp valla.NAMUS İKİ BACAK ARAASINDA DEĞİL BEYİNDEDİR.ama bunu anlamanız mümkün değil malesef..

cigdem_azra

01 Tem 2009 16:52

hey erkekler size sesleniyorum madem okadar önemli madem vicdan yapmıyormu diyosunuz madem siz yapmayın siz birlikte olmayın sizlerinde işine geliyor o tip kızlar hiç kusura bakmayın.bence sizdede hiç vicdan yokki yapıoyorsunuz .erkeklerdeki düşünce aman kız düşünsün kız istiyosa ben napım nasılsa tuzunuz kuru.lutfen sizlerde iki kuruş zevkiniz için yapmayın.bende karşıyım benim içinde önemli el değmemişlik bende isterim evleneceğim kişi bende yaşasın herşeyi ama yok erkekler yapmalı tecrübe kazanmalı oyle degılmı .. neyse bencede herkes birbirini kandırıyor bu devirde kızıda erkeğide her haltı yiyor sonra ben karşıyım ben öleyim böyleyim yamayın ne olurrrrrrrrrrrrrrr

petek_7861

01 Tem 2009 17:13

bende bir bayanım ve gerçekten çok saçma birşey ve insan neyse onu söylemeli hayatta insan oğlu başına herşey gelebiliyor bu karşı taraf söylersen daha çok kazanırsın bence.doktor falan hikaye kendinden saklarsın ama insanda vicdan olması lazım.elini kalbine koy dinle...

nilya_nilay

01 Tem 2009 17:21

Kızlık zarının dikilmesi kolay bi olaydır ama .burda şunada dikkat edelim manevi değerler .başkasıyla yatıp kalkmış kızlar namuslu insanlara hiç el deymemiş gibi gitmeleri.bence cok acımasızlık...evinin kadını diyo alıyo

merencan

01 Tem 2009 17:36

21 YÜZYILDA YAŞIYORUZ. MODERN ÇAĞDAYIZ. İLERİ GÖRÜŞLÜYÜZ DİYEN BİRÇOK İNSANLA DOLU BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ. AMA İNANIN BUNLAR HEP LAFTA. DEĞİL BU ŞEKİLDE ERKEKLER EVLENİRKEN BOŞANAN BİR KADINLA BİLE EVLENMEKTEN ÇEKİNİYORLAR.HADİİ BUNLAR DOĞRU DEĞİL YANLIŞ PEKİ DİĞERİ? SİZ NASIL YAPIYORSANIZ BAYANLARIN DA HAKKI VAR. O ZAMAN KARŞILIKLI OLSUN HERŞEY. SEN DE TERTEMİZ GEL BANA ELİNDEYSE..

esrahakan2408

Sonraki