Kadın Gözünden Bir Erkeğin Portresi...

Burası kadınların alanı! 'Ah şu erkekler, keşke .... olsalardı' dediğiniz şeyleri paylaşın.

Re: Kadın Gözünden Bir Erkeğin Portresi...

06 Eyl 2009 05:55

BU KONUYU AÇAN ARKADAŞIMAYorumunu okudum ve me anlatmak istediğini gerçekten anlıyorum, Fakat sana hak vermiyorum seni bırakıpta gidenlerede hak vermiyorum tabi, Yalnız senden bişey düşünmeni istiyorum bi erkek böyle bişeyi neden yapar bu erkeğin geçmişte yasadıklarından haberdarmısın. Ben kendi adıma soyluyorum benim kalbim bu konuda kırık ve kendimi kandırmak için bende baska biriyle arkadaslık kurmya çalıştım ama olmuyor ve ayrılmak için çok güzel bir bahane yarattım ve sonun oldu.Şimdi o kendini haklı görüyor ama haklı değil.Bunlar umrumda değil tabikide sana anlatmak istediğimi umarım anlarsın. İnsanlar mutlu görünebilir ama içindeki duyguları bilemez ve tahmin bile edemezsin bu sadece erkekler için değil tabi kadınlar içinde böyle olabileceğini düşünüyorum ve buyüzden kimseyi yargılamıyorum.Hayatta değerlerli olan şey insandır önemli olan kimsenin kalbini kırmadan yaşayabilmektir.

61mkn55

Re: adas

27 Eyl 2009 21:28

desire.k valahi haklısın biz erkeklerin çoğu kullananakadar çok iyi rol yaparız istedimizide aldıktansonra uzaklaşırrız çünkü kadın arayıp soramaz suçlu hisseder arasada biz bir bahane bulur ya da ulaşılamayız kendimizi rahatlatmak amacıylada ben zorla yapmadımki kendide istedi iyi biri olsaydı bukadar kısazamanda birlikte olmazdı benimle kimbilir benden önce kaç kişiylede beraber oldu diye düşünür kendimizi suçluluk duygusundan kurtarırız ama bi gercek varki her erkekte aynı değildir kalbinde allah korkusu olan erkeklerde var sayılaeı az olsada var ben sizkadın ların yerinde olsaydım nikahmasasına kadar kesinlikle birlikte olmam

romantikserseri113

28 Eyl 2009 01:55

:|
veysel.eroglu yazdı:Haklısınız...
Bence erkekler zayıf varlıklar.iradelerini kullanamıyorlar kendilerine bayanlar açısından güvenemiyorlar.Aslında insan aklını kullansa çok güzel mutlu olur.Ama gel gör ki insanlar mutsuz olmak için elinden geleni yapıyor.O seviyo sen de seviyorsun kardeşim neden aldatıyorsun !Anlamak kolay bu tür olayları uygulamak zor... Aşk olsun evlilik olsun herşeyin başı irade.....!

hatayy46

28 Eyl 2009 01:58

konu irade ve hoşgörü ortamında değerlendirilirse kişi daha az hayal kırılığı yaşar.

hatayy46

29 Eyl 2009 12:20

kişiler bir birini seçerken genelde zevki için seçiyorlar.detaylı düşünmeden bu kişinin dünya görüşü ne hayata bakışı nasıl.benden ne istiyor .ben ne verebilirim.aramızda ayrılık konuları nelerdir gibi konuları düşünmeden reklamlara kanıp hareket ediyorlar ve sonu her iki taraf içinde istenmeyen sonuçlar çıkıyor.zevksellikten önce düşünce ve akıl olursa üzüntü az olur.

mek61

11 Ekm 2009 12:16

tek taraflı düşünüyorsunuz.adam aniden aramadı peki bunun nedenini kendinize sordunuzmu?
bi adam bi kadını sever delicesine sever tabiki kadında begenilmekten iltifatlardan hoslanır ve kadın ilişkilerde gordugum kadarıylatüm cabayı tum fedakarlıgı erkekten bekler birinci yanlıs budur
ikinci yanlıs ise kendinize sormanız gereken soru acaba ben ne yaptımda o aramadı
peki sürekli arayan soran bi erkegi siz kaç defa aradınız ? evinizde oturup pembe hayaller kurmaktan baska ne yaparki kadınlar erkek arar kadın konusur sonra hayallere dalar

erkek konusur kadın susar içinden geçenleri erkegiyle paylaşmaz tabi böyle oluncada erkek bi yerde sıkılır tum cabayı yapan erkek karsında buzdolabı gibi bir bayanı gorunce ister istemez sogur

erkeklere güven olmaz diyorsunuz bi yerde haklılık payınız var ama unutmayınki kadınlarada güven olmaz
kadınlara neden güven olmaz peki ??

birincisi yalandır yalan soylemek kadınların en iyi yaptıgı şeydir
ikincisi ise durust olmamak
tabi yalan soyleyen biri aynı zamanda dürstte olamaz

bi ilişki yalanlar üzerine kurulmus ise o ilişkiden cinsel hazdan daha fazlasını beklemeyin oda belli bir süre devam eder ikili birbirinden sıkılır yeni eşler aramaya koyulur tabikide buda yanlıs

aslında kadınla erkegin flört etmesi yanlıs çünkü
bi erkek veya kadın evlilik öncesi birliktelikler yaşar bazı insanlar cıkar veya sevgili olur arzularını paylasır
peki bu sevgi yada aşk sandıgı şeyin birgün mutlaka bitecegini dusunmeden haretek eder her sevgili olan sevgilerinin evlilikle pekiştirilmesini ister fakat biliyoruszki her sevgili evlenmez sonucta ilerde yuvası olacak erkek veya bayanlar evlendiklerinde eşlerine eşlerinin hak ettiği sevgiyi verememelerine yol açar bunu sebebi de geçmiş ilişkileri aklı orada ve birazda kalbinden bir parça geçmiş sevgilerinde peki eşine kalan sevgi ne kadar olur sizce

belki bir tırnak ucu kadar

boyle olunca gerçek sevgiyi kadından veya erkekten beklemek cok yanlıs olur
unutmayınki bir kadını en cok eşi sever sevgilisi veya erkek arkadası ne kdar sevdigini soylesede yalandır buna kanmasın bayanlar !!!

bu zamanda gerçek sevgiyi bulabilen varsa tebrik ederim

yoksa bizim gibi bu forumlarda yasadıgımız ve üzüldüğümüz anıları yazmaktan baska ileriye gidemeyiz.ne olursa olsun hatalardan ders almalı ve
tüm benliğinizi sadece eşiniz olacak kişiye saklamalısınız yoksa cok uzulursunuz

unutmayınki içinde allah rızası olmayan tum sevgiler bitmeye mahkumdur

kişileri hos gorundugu için veya sex için severiz boyle olunca o sevgi degil düpedüz yalancılıktır

size geçmiş olsun diyorum sorunuz olursa yardımcı olmaya calısırım tesekkürler mutlu günlerde kalın

ibrahimtek

06 Kas 2009 09:02

Erkekler duygusal düşünmez ne istedikleri belli .İstediklerini elde edince .Başka elde edilecek kadınlara yönelirler taki yorulana kadar. Bi kadın Seni seviyorum derken Erkek Dudakların ne güzel diye karşılık veriyo :) Açıkca belli iştee ;)

blaczeytin

06 Kas 2009 09:52

Basitce duygu hırsızlıgı yapmış erkek bu gibi erkeler zaten sevgilileri vardır.. Sen uzun vadede kendini ortaya koy
yani bir erkek seni ailesiyle tanştırmadan.. En yakın arkadaşlarını tanımadan.. Beraberlik beklemen hata san nasıl davrandıgı önemli ama nitelikli doladırıcıdırlar bunlar bunlarda yetenekli nitelikli kalp hırsızları elde edilince tüm zarafetiniz biter.. hatta cabukca kendinizi vermeniz bunların gözünde o..sunuzdur.. kaçan kovalanır ama yakalınca bırakılır... Sen avcıya rast gelmişsen tüm erkekleri avcı sanma bu duyguyu içinde yaşatıpta aptal durumuna düşen erkeler vardır.. kısa vadede sana bir şey vermez ama uzun vadede tam istedigin şekli alır.. Sabır her işin başıdır..
Sen önce kendindeki açıgı gör ...

ismetturk

12 Kas 2009 14:17

kadınlar genelde doğru cevapları değil; duymak istedikleri cevapları bekliyorlar. Duygusallık tabiki olmalı fakat her şey yerli yerinde olmalı olaylara duygusal yaklaşmaları gerçekleri görmelerini etkiliyor. Genelde bayanlar doğru kişi, iyi kişiyi değil çapkını dış görünüşü iyi kişiyi seçiyor sonrada dövünüyorlar nerde yanlış yaptım diye. bu işlerde başlangıç çok önemlidir ağzı laf yapan erkeğe değil gözlerinin içine baktığında ışıltı gördüğün kişiyi seçersen daha mutlu olursun. saten kimi erkeğin 100 sevgilisi olurken kimisinin 1 tane dahi olmadan evleniyor. 100 kişi ile çıkan için artık her şey alışkanlık haline gelmiştir.

matrix9856

12 Kas 2009 23:34

kadın cazibedir güzelliktir,daima erkeğin dikkatini ve ilgisini çeker,günümüzdeki bir takım ilişkilerde çokça sempatik tavırlar sergileyen komedi şowlar yapan birazda eli ayağı düzgün ve yakışıklı erkeklerin bu saydıklarımızın dışında kalan erkeklere nazaran daha çok ilişkiler kurduğunu ve kadınların ruhi ve bedeni taraflarından daha fazla faydalandığını görmekteyiz. bu gibi ilişkilerde belirttiğimiz erkeklerin yaşadığı hoşça durumlar kendilerini evliliğe uzaklaştırdığı gibi toplumsal alandaki ahlaki değerlerimizide olumsuz yönde etkilemektedir.
şehveti duyguların erkeklerdeki yoğunluğu kadınlara nazaran çok daha fazla ön planda olduğundan, kadınların erkeklere yaklaşımlarının daha dikkatli olması gerektiğini bilmeliyiz.bu durumda erkeklerin ve kadınların geçmişleri parlak gelecekleri ise aydın birer aile saadeti olacaktır.

hem kendilerinden sonraki nesillere hemde zamanın genç nesline örnek olarak gerek kendi gerekse toplumun dünyevi ve ebedi saadetine sebep olacaktır.

grandlinecollection

Önceki