ALDATAN ERKEK ASLINDA GİZLİ EŞCİNSEL Mİ?

Hepimiz biliyoruz aldatan aslında kendini aldatır. Aldanan nasılsa bir gün gerçeği görür. Konuyla ilgili deneyimlerinizi paylaşın.

ALDATAN ERKEK ASLINDA GİZLİ EŞCİNSEL Mİ?

05 Kas 2009 14:06

Psikolog İlkim Öz, eşlerini çok sık aldatan ve çok sayıda kadınla birlikte olan erkeklerin, gizli eşcinselliklerini bastırmaya çalıştığını öne sürerek büyük bir tartışma başlattı

MAKALENİN TAMAMINI OKUYUN, FİKRİNİZİ BELİRTİN!

ivillage

Re: ALDATAN ERKEK ASLINDA GİZLİ EŞCİNSEL Mİ?

05 Kas 2009 15:11

Bu erkekler neden aldatıyor ? ben bi anlam veremedim ama şurda bir haber yapmışlar daha doğrusu makale bi okuyun isterseniz bayanlar..
iyi tavisiyeler var

http://www.ulussal.com/HaberDetay/45/2830+Erkekler-Neden-Aldatiyor-.html

aysegulip

05 Kas 2009 15:31

İlkim Öz' ün yaklaşımı yanlış bence, belki haklı yanı vardır. Erkek eşcinselliklerini örtbas etmek için aldatmaz, ya mutsuzdur, yada hovardadır. mutsuz erkek mutluluğu içerde bulamıyorsa dışarda arar, Hovarda (çapkın) erkeklerde öyle değildir. Onun mutlu veya mutsuz olması fark etmez, hovarda erkekler nasıl kendi aralarında muşhur oldukları gibi f***e kadınlarında ( para karşılığı) kendi aralarında muşhurdurlar birbirlerinin kokusunu alırlar.

hulusicukur

Re: adas

05 Kas 2009 15:37

haklısınız hulusicukur

aysegulip

05 Kas 2009 15:55

bence degil bu sadece gündem yaratmak iiçindir sanırım isterse bu yazıyı yazana ispatlarım

moigananaydo

05 Kas 2009 16:08

ben uzmanımızın görüşüne hak veriyorum. tamamen eşcinsellik olmasa bile bisex ilişkiler yaşadıklarına şahit oldum. kesinlikle penis boylarına takıntılılar hele de eş sen küçük geliyon dedimi soluğu dışarda arıyorlar. birileri egolarını tatmin etsin istiyorlar. dışardaki sen ağam sen paşamsın dedikçe ele avuca geçmiyorlar. belli bi süre sonra bir iki kişi daha yetersiz olduğunu hissettirdiğinde kendi içinde arayışa geçiyor . vegerçek cinsel kimliğini buluyorlar.

cttlsl

05 Kas 2009 16:28

Ablam sallamış hemde acayip sallamış amerikan kökenli psikoloji bilgileriyle türk erkeklerini yorumlamaya kalkarsa eh bu kadar olur tabii bide yeni moda ,sansasyonel yorumlarla isim yapmak.Geçenlerde de Erzurumdan kendini psikolog olarak lanse eden bi gerzek kadınlarla ilgili abuk sabuk bir tespit yapmıştı aklınca. Son olarak en çok aldatan M.Ali ERBİL en büyük nonoş da O.

ismet0906

06 Kas 2009 14:19

:(
ivillage yazdı:Psikolog İlkim Öz, eşlerini çok sık aldatan ve çok sayıda kadınla birlikte olan erkeklerin, gizli eşcinselliklerini bastırmaya çalıştığını öne sürerek büyük bir tartışma başlattı

MAKALENİN TAMAMINI OKUYUN, FİKRİNİZİ BELİRTİN!

22leylaa1987

07 Kas 2009 10:17

eğer öyle bir şey olsa karadeniz erkeklerin %70 gizli eşcinsel olurdu. Erkek anotominisi tam bilmeden yapılan bir açıklama. Olaya şöyle bakıyordum delinin biri kuyuya bir taş atmış 1000 kişi bunu çıkaramamış. Erkeğin geninde çok eşlilik bayanınkinde tek eşlilik var bunu bayanlarda biliyor. bu tııbben açıklanmış bir şey. kocası bu kadını aldatmışsa sorunu kocasında arasın erkeklerin ismini kötüye çıkarmasın bence. Bayan arkadaşların egosu olarak görüyorum bu yazıyı

matrix9856

Re: adas

08 Kas 2009 19:51

Ya ortaya entel,dantel takımındanmedyanında desteklediği ve seks yaşamını Damarlarında hissedenekadar yaşayamamış bir hanım ortaya yazarım-çizerim pisikoloğum diye çıkıyor TÜRK erkeğini kitap yazılarıyla yargılamaya kalkıyor
erkeğin önce anatomisinibilmeli bu kadın değil öle hadi canım bu gece olmaz edeylarıyla yatmak Erkek dediğin vurmalı

pardon1

Sonraki