Bir ayakfetis olarak merak ediyorum bu bir psikolojik rahatsızlıkmıdır yoksa normal birşeymi ?
yasantımı burada biraz paylasmak geregi hissettim ve dusundum ki konunun iyi anlasilmasi bakimindan kendi hayatimdan ornekler vererek anlatirsam daha yararli olacak...
bir de bu fetiş nedir nasıldır türünden okuyanların bilgilenmeleri amacıyla bazı bilgiler verme gereği duydum...
ve bilinmesini istiyorum bunlar benim gercek yasadiklarimdir, fantazi olsun amacıyla yazmadım...
kadin ayagina karsi duşkunluk bende daha 5-6 yaslarinda basladi!! simdi 35 yaşindayim...
hic unutmam o zamanlar buyuk bir yemek masamız vardı.misafir hanimlar geldikleri zaman o masada cay ve konken partileri duzenlenirdi. ben de masanin altina girip hepsinin ayaklarini teker teker koklar, inceler ve coraplariyla oynardim. onlar da tabi kahkaha atarak bu durumu karşilar cocuk oldugum icin onemsemezlerdi..
zaman gectikce bana alistilar.. oyleki , bu sefer kendileri ayaklarini digerlerine belli etmeden yuzume agzima surmeye basladiiar !! masa ortusu uzun oldugu icin asagida ne olup bitiyor kimse bilmiyodu tabi...
hatta bazilari ayaklarini agzima sokup ozellikle parmaklarini bana emdiriyolardi...
artik bu adet haline gelmisti biliyomusunuz...haftada 2 gun kesin gelirlerdi ve ben de hemen masanin altina dalar isime koyulurdum. annemin bu durumdan haberi bile olmamisti !!
her neyse...
ayak fetisizminin altinda erkegin kadina duyduğu bir nevi tapınma gudusu vardir aslinda ...
yani guzel bir kadini adeta ilahlastirip ona kolelik yapma istegidir bu...
kadının ayaklarına kapanmak, size emretmesini sağlamak hatta işkence etmesini arzulamak !!!
bu işkence olayı fetişizmde hazzın doruk noktasıdır.
her yanınız kanlar içinde kalıncaya kadar sizi kırbaçlasa bile bundan zevk duyarsınız!!! bu karşı konulmaz bi duygudur onu bilen bilir...
bir de tam tersi konumu vardır.
kadının erkeğe köle olmayı istemesi...
zorla erkeğe kendini dövdüren kadınlar da vardır ... bu olay ülkemizde daha yaygın aslında ama ayak fetişleri de az değil..
ayak düşkünlüğünde bilinenin aksine küçük ayaklı değil büyük ayaklı kadınlar daha caziptir...en az 38 numara ve üstü olacak...burada ayağın şekli çok mühimdir.büyük ve biçimli olması lazım !!!
şekil güzel değilse aksi tesir yapar ve bir anda o erkeği soğutur!!!
ayak tırnaklarının biraz uzun olması ve oje kullanmak kadını daha çekici yapar. sivri topuklular ve ince çoraplar da o cekiciliği tamamlar...
bir kadının ayaklarını öptüğümde onun yüzünde beliren ifadeye bayılıyorum ve sunu hissediyorum :
bu dünyada güzel bir kadından daha güzel hiçbir sey yoktur...
ortaokula gittiğim zamanlarda çok güzel bir ingilizce hocamız vardı.uzun boylu uzun saçlı ve sert mizaçta bi kadındı yaklasık 30 yaslarındaydı...
yaramaz oldugum için ondan çok dayak yedim. eskiden okullarda hocalar iyi dayak atarlardı. şimdilerde yasak galiba..
o kadar kuvvetli tokatlardı ki beni, yanaklarımı 5-10 dakika hissedemezdim!! sivri topuklularıyla dizlerimi de tekmelerdi..buna rağmen onun girdiği hiçbir dersi kaçırmazdım ve gariptir herhangi bir nefret de hic duymadım ona karsı...
bazen dayağın dozunu o kadar abartırdı ki acaba ne zaman bitirecek diye beklediğim olurdu..
bi ara kendi ağzıyla da itiraf etti ve dedi ki : sen benden dayak yemeğe doymuyorsun ben de seni dövmeye doyamıyorum !!!
bir seferinde yine beni tokatlarken uzun tırnağı gözüme girmişti..sonra gözümden yaş geldi tabi. ağladığımı zannetti ,sonra adamı işte böyle ağlatırlar diye sınıfa seslendi.. o an kendimi tutamayıp dedim ki tırnagınız gözüme girdi hocam ondan... tekrar dövecek zannettim ama dövmedi nedense bişey de demedi...
en arka sırada otururdum...bazen yanıma gelip bir kolunu boynuma dolardı bak şunu şöyle yapacaksın diye bana gösterirdi..işte o an yokmu...göğsündeki parfümün kokusu hala burnuma gelir..vücudunun o sıcaklığı...geceleri onu hayal etmeden yatamazdım!!! daha 13 yaşındaydım ve bu aşkmıydı bilmiyorum belki aşktan da öte bişeydi...
hocasından dayak yemekten hoslanan bir cocuk düsünün !!
işte fetişzmin en iyi tarifi...
o zamanlar yasım kücük olduğu için durumu fazla kavrayamıyodum ama içimden gelen bir his vardı sadece ve o his bana söyle diyodu :
o seni dövmekten hoslanıyor !!!
inanın hissediyodum biliyodum bunu yapmaktan hoslandığını...
o yüzden bilerek dövdürüyodum kendimi ona ve o da beni dövdükce dövüyodu...
baska kadın hocalarımız da vardı ama hicbirine karsı aynı seyi hissetmiyordum...
fetişizmde seçicilik çoktur...
sadece ayaklarını beğenmedim diye nişanı bozduğum bile oldu !! halbuki güzel kızdı...kimse de bir anlam veremedi yaptığım işe...tabi nasıl izah edeceksiniz ki ??
fetişistin halinden yine bir fetişist anlar...
insan gençken önemsemiyor bu hali ama yaş belli bir noktaya geldiği zaman artık kurtulmak istiyorsunuz.. ama sanıyorum ki bu hiç de kolay değil...bilemiyorum bu fetişizmin belli bir tedavisi varmıdır ?
içinizde bendeki sorunu anlayan birileri varsa onların yorumlarını bekliyorum...
saygılar...